A hotel éttermében minden reggel 7 órától svédasztalos reggelivel várják a kedves vendégeket. A bőséges büféasztalon naponta változó hideg, és meleg reggeli ételek és italok, többféle kenyér, péksütemény, müzli, gabonapehely, joghurt, vaj, dzsem, méz, felvágott, szalámi, sajt, friss zöldség, gyümölcstál, kevert saláta, pástétom, és tojásételek várják a vendégeket, hogy jól induljon a nap. Délben többféle napi menüvel, valamint változatos bisztró jellegű ételekkel kínálják a szállóvendégeket és mindenki mást, akinek fontos, hogy kedvező áron, mégis kiváló alapanyagokból készült étel kerüljön az asztalra minden nap. Az este sem telhet el kulináris élvezetek nélkül, ismét gazdagon terített svédasztallal várják a vacsorájukat elfogyasztani vágyó vendégeket. Kínálatuk összeállításánál figyelembe veszik a nemzetközi és hazai gasztronómia újdonságait, valamint a különböző táplálkozási szokásokat. Igyekeznek kihasználni, hogy helyben megtermelt alapanyagokkal dolgozhatnak az ételek elkészítése során.