Élmények itthon

Őszi Akció a megújult ROYAL HOTELBEN Cserkeszőlőn, Royal Hotel (minimum 2 éj)

5465 Cserkeszőlő, Petőfi út 30. Térkép
Szálláshely 56/318-596
Vissza a Royal Hotel oldalára
Vissza a Royal Hotel oldalára
 • Csomagleírás

Ellátás: Félpanzió

Royal Hotel Cserkeszőlő Őszi Akció a megújult ROYAL HOTELBEN Cserkeszőlőn

Az ajánlat tartalma :   -2 éjszaka szállásdíja 2 fő részére -2 db svédasztalos reggeli a szálloda éttermében / fő -2 db vacsora a Royal Hotel új éttermében,ahol háromféle levesből,háromféle főételből,friss salátákból,és desszertekből választhatnak  kedvük szerint a vendégeink. 

 • Pipere szerek bekészítése  a szobába.
 • Wellness használathoz szauna lepedő/törölköző
 • Ingyenes wellness használat: 6 személyes,és 2 személyes jakuzzi, infraszauna,és finn szauna áll rendelkezésre a hotelben, 12:00 - 19:00-óráig!
 • FINN SZAUNA 14-órától 19-óráig vehető igénybe!!!
 • Korlátlan Wifi használat a szálloda teljes területén
 • Ingyenes parkolás
 • -Fürdőbelépőt az ár NEM tartalmazza. -A csomag ára: 64.000Ft helyett 40.000 ft/ 2 fő / 2 éj + IFA 500 Ft/fő/éj. A fenti áron hétköznapokon. Hétvégén Péntek, vagy Szombat éjszaka foglalása esetén, plusz 2000 ft/fő/éj felár fizetendő . Gyermekkedvezmények (szülőkkel egy szobában történő elhelyezés esetén) 0 - 14 éves korig : 14.000 Ft/ fő/ 2 éj félpanzióval + hétvégi felár 2000ft/fő/éj 14 éves kor felett a teljes ár fizetendő -Foglalható: 2021 Szeptember 06.-tól   December 22-ig, -Nem foglalható 2021.Október 23.-31.-ig -További napokkal hosszabbítható. A fenti árak az ÁFA-t tartalmazzák, az IFA-t nem. IFA= Idegenforgalmi adó, mely 500 Ft/ fő/ éjszaka, és a helyszínen külön fizetendő minden 18. életévét betöltött személy esetén, vendégéjszakánként. Az IFA minden esetben készpénzzel fizetendő!

   

  Érkezés:
  Tartózkodás:
  Távozás:
  Felnőttek:
  Gyermekek:
  Összesen:
  • 1 fő
  Egyedi ajánlatkérés
  Royal Hotel
  Lehetőség szerinti elhelyezés

  Lehetőség szerinti szobák és csomagajánlat

  Köszönjük!

  Kedves !

  Köszönjük érdeklődését! Megkezdjük kérése feldolgozását. Hamarosan tájékoztatjuk Önt a lehetõségekrõl és küldjük ajánlatunkat.
  Több esetben előfordul, hogy levelünk a promóciós mappába kerül, kérjük ellenőrizze ezt a mappát amennyiben ajánlatunk nem érkezik meg!
  Érdeklõdése nem minõsül foglalásnak!

  Iktatási azonosító:

  Köszönettel és üdvözlettel:
  Értékesítés

  Köszönjük!

  Kedves !

  Köszönjük érdeklõdését! Megkezdjük kérése feldolgozását. Hamarosan tájékoztatjuk Önt a lehetõségekrõl és küldjük ajánlatunkat.
  Több esetben előfordul, hogy levelünk a promóciós mappába kerül, kérjük ellenőrizze ezt a mappát amennyiben ajánlatunk nem érkezik meg!
  Érdeklõdése nem minõsül foglalásnak!

  Iktatási azonosító:

  Köszönettel és üdvözlettel:
  Értékesítés

  Köszönjük!

  Kedves !

  Köszönjük foglalását! Megkezdjük kérése feldolgozását. Hamarosan tájékoztatjuk Önt.
  Több esetben előfordul, hogy levelünk a promóciós mappába kerül, kérjük ellenőrizze ezt a mappát amennyiben ajánlatunk nem érkezik meg!
  Iktatási azonosító:

  Köszönettel és üdvözlettel:
  Értékesítés

  Vélemények

  Csomagárak tartalom elrejtése

  Egyéb információk

  Idegenforgalmi adó

  Idegenforgalmi adó külön fizetendő (18 év felett), melynek díja 500 Ft/fő/éj

  Gyerekkedvezmény

  • 0 - 14 éves kor között 20 % kedvezmény

  Parkolási lehetőség

  Vendégeik ingyenesen használhatják a bekamerázott parkolónkat.

  Megközelítés

  Távolság a buszállomástól 150 m.

  Royal Hotel az alábbi fizetőeszközöket fogadja el

  SZÉP Kártya: A Royal Hotel Szép OTP kártya elfogadóhely A Royal Hotel Szép MKB kártya elfogadóhely A Royal Hotel Szép K&H kártya elfogadóhely
  Bankkártyák: Visa Mastercard American Express Diners Club JCB Maestro

  Lemondási és fizetési feltételek - Royal Hotel

  Royal Hotel Fizetési feltétel
  Pontos tájékoztatást a fizetési és lemondási kötelezettségekről az időszak / csomag kiválasztása után tudunk adni.
  1) Garantált
  Érvényes a következő időszakban: 2021.09.05 - 2021.12.23

  Lemondási feltétel: Érkezés előtti 14. napon kötbérmentesen, írásban lemondható a foglalás. A 14. napon belüli lemondás, vagy meg nem érkezés estén, a szálláshely jogosult a lefoglalt éjszakák díját kötbérként felszámítani, és a kötbér összegéről kiállított számlát a vendég nevére és címére megküldeni, és azt kifizettetni a vendéggel. A lefoglalt időpontok visszamondásakor, a foglaláshoz előre utalt összeget, / foglaló, előleg / vissza nem utalunk, azt a pénzt, a pénz érkezésekor leszámláztuk, a számlát megküldjük, kötbérként felszámítjuk, bele számoljuk a teljes foglalási összegbe, és a különbözetet a vendégnek számlázzuk . Kuponnal, bónusszal, vagy utalvánnyal foglalt szállás 14 napon belüli lemondása , vagy meg nem érkezés esetén, a kupont, bónuszt, utalványt felhasználtnak tekintjük, annak árát vissza nem térítjük, vissza nem utaljuk, beleszámítjuk a foglalt szállás értékébe, és a különbözetet számlázzuk a vendégnek. Amennyiben a vendég megérkezik, de az általa előzőleg lefoglalt vendégéjszakát bármilyen okból nem kívánja igénybe venni, hamarabb távozik mint az általa lefoglalt éjszakák száma, akkor a szállás jogosult a lefoglalt éjszakák számát leszámlázni, és az árát kifizettetni a vendéggel ! Szilveszteri előleget nem utalunk vissza!

  Fizetési feltétel: A foglalás garantálásához / biztosításához előlegfizetés szükséges a szálláshely részére, amelynek határidejét a visszaigazolásban határozzuk meg.

  Kiemelt csomag ajánlatok - Royal Hotel  Címe 5465 Cserkeszőlő, Petőfi út 30. Tekintse meg a térképen
  Vissza a Royal Hotel oldalára
    Kövessen minket: