Élmények itthon

Kolping, Élmény, Pihenés, Kolping Hotel Spa & Family Resort (minimum 1 éj) 26900 Ft/fő/éj-től

8394 Alsópáhok, Fő utca 120 Térkép
Szálláshely +36 83 344 143
Vissza a Kolping Hotel Spa & Family oldalára
Vissza a Kolping Hotel Spa & Family oldalára
  • Csomagleírás

Ellátás: Félpanzió

Kolping Hotel**** Spa & Family Resort Kolping, Élmény, Pihenés

 

Áraink az év minden napján szolgáltatásaink többségének korlátlan használatát, és a szálloda által szervezett valamennyi programon való részvételt tartalmazzák: • Szállás a választott szobatípusban a gyermek életkorának megfelelő kiegészítőkkel • Félpanziós ellátás bébi- és gyermek vacsora büfével, "Üres tányér, tele pocak" pecsétgyűjtés • Érkezéskor gyerek check-in, interaktív Bobós játékok és mini mesék • Bobóország többtermes játékbirodalma kétemeletes labdafürdős játékvárral • Kreatív kézműves foglalkozások, családi- és gyerekprogramok Bobó Bankó gyűjtéssel • Gyermekfelügyelet az 1 és 3 év közöttieknek napi 3 órában, 3 év felett napi 8 órában • Baba- és kalandjátszótér, áprilistól októberig trambulinok a parkban • Mászócsúcs és ugra-bugra placc • Pedálos gokart program keretében (jó idő esetén) • Szabadtéri fürdő - élménymedence csúszdával és sodrófolyosóval, pezsgőfürdő, gyerekmedence, árnyékos babapancsoló (májustól szeptemberig) • Fedett családi élményfürdő – élménymedence, gyerekmedence csúszdával, vizes játszótér, baba élménymedence, családi szaunák, sószoba, mozi kuckó • Stoller® Akadémia - babaúszás hetente több alkalommal • Csendes wellness csak felnőtteknek - fény- és hangterápiás úszómedence, termálvizes medence, szaunapark • Fitness terem, szervezett sportprogramok • Felújított WIFI hálózat használata - a hotel legtöbb pontján extra gyors fel- és letöltés Áraink tartalmazzák az ÁFA-t. Az idegenforgalmi adót és a parkolás díját a szállásdíj nem tartalmazza, a helyszínen fizetendő: Idegenforgalmi adó: 380,- Ft/fő/éj (18 éves kor felett), parkolás: 2.000,- Ft/autó/éj. A szobák az érkezés napján 14.00 órától (Apartmanházak esetén 16.00 órától), távozás napján 10.00 óráig állnak rendelkezésükre.

 

Érkezés:
Tartózkodás:
Távozás:
Felnőttek:
Gyermekek:
Összesen:
  • 1 fő
Egyedi ajánlatkérés
Kolping Hotel Spa & Family Resort
Lehetőség szerinti elhelyezés

Lehetőség szerinti szobák és csomagajánlat

Köszönjük!

Kedves !

Köszönjük érdeklődését! Megkezdjük kérése feldolgozását. Hamarosan tájékoztatjuk Önt a lehetõségekrõl és küldjük ajánlatunkat.
Több esetben előfordul, hogy levelünk a promóciós mappába kerül, kérjük ellenőrizze ezt a mappát amennyiben ajánlatunk nem érkezik meg!
Érdeklõdése nem minõsül foglalásnak!

Iktatási azonosító:

Köszönettel és üdvözlettel:
Értékesítés

Köszönjük!

Kedves !

Köszönjük érdeklõdését! Megkezdjük kérése feldolgozását. Hamarosan tájékoztatjuk Önt a lehetõségekrõl és küldjük ajánlatunkat.
Több esetben előfordul, hogy levelünk a promóciós mappába kerül, kérjük ellenőrizze ezt a mappát amennyiben ajánlatunk nem érkezik meg!
Érdeklõdése nem minõsül foglalásnak!

Iktatási azonosító:

Köszönettel és üdvözlettel:
Értékesítés

Köszönjük!

Kedves !

Köszönjük foglalását! Megkezdjük kérése feldolgozását. Hamarosan tájékoztatjuk Önt.
Több esetben előfordul, hogy levelünk a promóciós mappába kerül, kérjük ellenőrizze ezt a mappát amennyiben ajánlatunk nem érkezik meg!
Iktatási azonosító:

Köszönettel és üdvözlettel:
Értékesítés

Vélemények

Csomagárak tartalom elrejtése

2019-01-02 - 2023-12-22
* A fenti árak minden esetben tartalmazzák az ÁFA-t.
Helper icon Ha nem látná az árakat, a táblázat csúsztatható.
Egyéb információk
2019-01-02 - 2023-12-22
* A fenti árak minden esetben tartalmazzák az ÁFA-t.
Helper icon Ha nem látná az árakat, a táblázat csúsztatható.

Érkezési / távozási információk

  • Érkezés 14:00
  • Távozás 10:00

Idegenforgalmi adó

Idegenforgalmi adó külön fizetendő (18 év felett), melynek díja 380 Ft/fő/éj

Parkolási lehetőség

Parkolásra a szálloda területén van lehetőség felár ellenében. A parkolás díja 1.500,- Ft/autó/éj

Megközelítés

Alsópáhok Hévíztől 1, Keszthelytől 6 kilométerre helyezkedik el Zalaegerszeg irányában, a 75-ös főút közelében. A falu kb. 200 kilométerre fekszik Budapesttől. A szálloda bejárata az alsópáhoki templom mellett található. A bejelentkezés idejére, kérjük, hagyják autójukat a recepció előtti parkolóban. Munkatársaink megmutatják majd, hol tudnak a tartózkodás idejére a szobájukhoz legközelebb parkolni, így érdemes a sorompón már csak a bejelentkezés után áthajtani. Hogy minél könnyebben megtaláljanak bennünket, a szálloda GPS koordinátái: N 46°46’27.65

Kolping Hotel Spa & Family Resort az alábbi fizetőeszközöket fogadja el

SZÉP Kártya: A Kolping Hotel Spa & Family Resort Szép OTP kártya elfogadóhely A Kolping Hotel Spa & Family Resort Szép MKB kártya elfogadóhely A Kolping Hotel Spa & Family Resort Szép K&H kártya elfogadóhely
Bankkártyák: Visa Mastercard American Express Maestro

Lemondási és fizetési feltételek - Kolping Hotel Spa & Family Resort

Kolping Hotel Spa & Family Resort Fizetési feltétel
Pontos tájékoztatást a fizetési és lemondási kötelezettségekről az időszak / csomag kiválasztása után tudunk adni.
1) Garantált
Érvényes a következő időszakban: 2019.01.02 - 2023.12.22

Lemondási feltétel: Lemondási feltételek: - A foglalás lemondását minden esetben írásban kell jelezni. - Érkezés előtti 30. napig a foglalás kötbérfizetési kötelezettség nélkül lemondható. - Érkezés előtti 29. naptól a 15. napig lehetőség van a befizetett összeget egy későbbi foglaláshoz beszámítani a lemondástól számított 1 éven belül. Ebben az esetben nem történik levonás. Amennyiben a Vendég nem él ezzel a lehetőséggel, a befizetett foglaló 90%-a kötbérként kerül felszámolásra. - Érkezés előtti 14. naptól az érkezés napjáig történő lemondás esetén a teljes foglaló kötbérként kerül felszámolásra. - Abban az esetben, ha a lemondás az érkezés napján történik, vagy a Vendég a visszaigazolt tartózkodási időn belül egy későbbi napon érkezik meg vagy korábban távozik, köteles a teljes lefoglalt időszakra járó visszaigazolt összeg 100%-át megfizetni. - Ha a Vendég a szállás-szolgáltatások igénybevételét foglalófizetéssel, hitelkártya garanciával, vagy más Szerződésben foglalt módon biztosította, és az érkezési napon helyi idő szerint 18:00 óráig nem érkezik meg, vagy nem jelzi előre, hogy ennél későbbi időpontban érkezik, a Szálloda a Szerződésben meghatározott mértékű kötbért érvényesít. Ebben az esetben a szállást a Vendég részére az érkezési napot követő nap 10:00 óráig fenntartja, majd ezt követően a Szálloda szolgáltatási kötelezettsége megszűnik. - Váratlan helyzetek (betegség, baleset, egyéb családi esemény, kedvezőtlen időjárási viszonyok, közlekedési akadályok stb.) felléphetnek utazás előtt és alatt, ezért a foglalás rögzítése napján javasoljuk útlemondási biztosítás megkötését. Módosítási feltételek: - A foglalás módosítását minden esetben írásban kell jelezni. - Már véglegesített és visszaigazolt foglalás más dátumra történő áthelyezésére, vagy a létszám módosítására az aktuálisan érvényben lévő árak és a szabad kapacitás függvényében az alábbi feltételek szerint van lehetőség: - Érkezés előtti 15. napig 1. alkalommal díjmentes, minden további alkalom 5 000 Ft. - Érkezés előtti 14. naptól a 2. napig a foglalás végösszegének 10%-a, de min. 10 000 Ft. - Érkezés előtti napon vagy az érkezés napján a befizetett foglaló teljes összege módosítási költségként kerül felszámolásra. - Módosítás esetén a befizetett foglaló (módosítási díj felszámolása esetén a fennmaradó összeg) 1 éven belül használható fel. - Egyedi és akciós ajánlatok esetében az ajánlatban szereplő módosítási feltételek az irányadóak. A lefoglalt, de a Vendég szállodában való tartózkodása alatt igénybe nem vett, illetve módosított szolgáltatások (szállás, étkezés, kezelések, stb.) pénzbeli visszatérítésére nincs lehetőség.

Fizetési feltétel: Az üdülés teljes összegének 50%-át a -Szolgáltató által küldött visszaigazolás után 5 naptári napon belül kérjük foglalóként postai csekken vagy átutalással befizetni, és az előlegfizetési utalványról (név, cím, rendelési szám, illetve áfás számla igény esetén adószám és kiállítási cím feltüntetésével) egy másolatot a Szolgáltató részére elküldeni. - Amennyiben a foglalás és az érkezés között 3 nap vagy annál rövidebb idő telik el, a teljes összeget érkezéskor, a recepción kérjük kiegyenlíteni, foglaló átutalása ebben az esetben nem szükséges. - A befizetések elmaradása esetén a szobafoglalást automatikusan töröljük.

Kiemelt csomag ajánlatok - Kolping Hotel Spa & Family ResortCíme 8394 Alsópáhok, Fő utca 120 Tekintse meg a térképen
Vissza a Kolping Hotel Spa & Family oldalára
  Kövessen minket: